Over Hidalgo

Hidalgo

Hidalgo, dat sinds 1993 bestaat is gespecialiseerd in tassen. In de beginjaren waren dit alleen maar promotionele tassen, maar sinds 2005 heeft Hidalgo een strategische alliantie met de Rong Feng Groep in China. Rutger Blommers, de huidige eigenaar, zag veel kansen liggen waardoor het bedrijf 180 graden gedraaid is. Wij zijn fabrikant maar ook groothandel, dit geeft vele mogelijkheden.

 Maatwerk
Onze specialiteit is tassen op maat maken. Men kan een eigen idee of ontwerp voorleggen en dan kunnen wij dat stylen en geheel op maat leveren. 

Wij beschikken over een eigen grafische afdeling waar uw artwork voor tassen gemaakt of aangepast kan worden voor gebruik op uw tas. 
U ontvangt van ons altijd een digitale drukproef van het eindresultaat voordat de productie start. Er kan ook gekozen worden om eerst een sample te laten produceren.

Productie
De meeste maatwerk tassen worden geproduceerd in Azie, dit kost wat tijd. Echter wij leveren ook vele producten vanuit Europa, dit scheelt in ieder geval aanzienlijk in levertijden.

 

 

Doelgroep
Wij richten ons met name op tassen voor Sport, Fitness, Filiaal- en grootwinkelbedrijven, Retail, Scholen, Beurzen en voor Promotie- of reclamedoeleinden.

Showroom
Wij hebben een showroom waar u altijd kunt binnenlopen om een kijkje te nemen in ons uitgebreide assortiment tassen. Tevens kunnen wij u adviseren het juiste model tas en of materiaal te kiezen om uw doelstelling te realiseren. Graag even een telefoontje voor uw komst zodat wij wat extra tijd voor u vrij kunnen maken. Wij zijn op kantoortijden geopend van maandag t/m vrijdag. (andere bezoektijden in overleg mogelijk)

 

Tel: 079 – 33 101 33      Watsapp: 06 - 11 058 609    Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Uw gegevens worden uiteraard zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld.  

Meer weten over onze algemene en leveringsvoorwaarden? Bekijk hier onze Algemenen Leveringsvoorwaarden.

Meer weten over onze privacybeleid? Bekijk hier onze privacyverklaring.

Joomla SEF URLs by Artio